Rezultate - European Generation Link

EU Sokrates

This project has been funded with support from the European Commission.
229552-CP-1-2006-1 -AT-GRUNDTVIG-G1PP

This communication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Rezultate

Principalele rezultate ale proiectului:    

  • Platforma „Conexiuni intre generatii in Europa
  • Ghidul „Conexiuni intre Generatii in Europa"
  • Planul de actiune, pentru o implementare durabila a proiectului
  • Eveniment de diseminare si multiplicare a proiectului

Va invitam sa vizitati platforma nostru 

Platforma proiectului  „Conexiuni intre generatii in Europa - biblioteca interactiva on line" este un instrument electronic interactiv, care contine aproximativ 100 de inregistrari si "povesti de viata" ale unor oameni care au trait, pe parcursul vietii lor, in mai multe tari europene. Va invitam sa explorati acest patrimoniu de memorie multiculturala europeana!. Puteti accesa biblioteca folosind o multitudine de parametri de navigare, de cautare. Informatiile, povestile, sunt in egala masura dramatice, fascinante, oribile cateodata, amuzante, uimitoare... -  cu valoare de contributie semnificativa la bogatia patrimoniului cultural si social al Europei.

www.european-generation-library.eu

Va invitam sa participati intr-un mod activ: Descarcati Ghidul si utilizati-l! 

Brosura „GHID - Conexiuni intre Generatii in Europa"-   este utila instructorilor, profesorilor dedicati programelor si proiectelor de educatie a adultilor, aducand informatii despre: aspecte administrative, de organizare si functionare a platformei interactive; modalitati de sensibilizare si implicare a tinerei generatii, de motivare a membrilor acesteia in ideea formarii de echipe cu membrii generatiei a treia, care pot contribui substantial la calitatea bibilotecii virtuale; modalitati de identificare a membrilor generatiei in varsta, de dezvoltare a unor instrumente, formulare, pentru o anumita structura a informatiei; modalitati de monitorizare a aportului de informatie, a actualizarilor; modalitati de furnizare a opiniiilor, reflectiilor dedicate ambelor grupuri tinta.

Brosura "European Generation Link Guidelines"

Excerpt "European Generation Link Guidelines"

Cesky - Deutsch - English - Español - Français - Italiano - Latviski
- Magyar - Polski - Romana - Slovenščina - Svenska - Türkce

European Generation Link "Concept for Demonstration Events"
European Generation Link "Study on the Library Platform" 
For further details on products please contact projekte (at) best.at

European Generation Link Film

Media Player